Ring til os på telefon 21 62 74 88

Skriv til os på e-mail arne@arne-hansen.dk

Rådgivning fra start til slut

Garanti for høj kvalitet

Specialister i udskiftning af vinduer

Nyt tag på alle slags tage

Står du og mangler et nyt tag i Præstø, Næstved og Vordingborg, er vi hos Tømrermester Arne Hansen specialister i alt slags tagarbejde. 

Vi har mange års erfaring i branchen og har udført et væld af forskelligartede tømreropgaver i forbindelse med nybyg og renovering.

Taget er en vigtig og ganske central del i en bygnings fremtoning, hvorfor et gammelt, slidt tag ofte kan få boligen til at se mere medtaget ud, end den egentlig er. 

Ønsker du et flot nyt tag eller blot en renovering af dit nuværende tag, udfører vi professionelt tagarbejde af alle slags tage med fokus på kvalitet.

Omhyggeligt tagarbejde af erfarne tømrere

Går du med planer om at få skiftet det gamle tag ud med et nyt tag, er vi det rette firma til opgaven. Vi samarbejder med en række kompetente håndværksvirksomheder, hvorfor vi kan varetage hele entreprisen. 

Du har kun én kontaktperson, som holder styr på det hele, og vi kan også tilbyde kyndig rådgivning i forbindelse med valg af materialer.Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, der udfører tagarbejde med største præcision og omhyggelighed, da slutresultatet beror på vores evne til at udføre et flot stykke arbejde. 

Vi er fleksible håndværkere, der har fokus på dine behov, hvorfor vi bestræber os på at imødekomme alle dine ønsker. Tag gerne en snak med os om dine muligheder, så vi kan rådgive dig til den bedste løsning.

Lad os give et godt tilbud på nyt tag

Skal vi se på dit tagarbejde i forbindelse med eksempelvis nybyg, tilbyg, ombyg eller renovering? Vi kommer gerne forbi og ser på dit projekt samt giver dig et uforpligtende tilbud på et nyt tag. Vi anvender naturligvis kun de bedste byggematerialer på markedet, så dit tag er robust og slidstærkt i al slags vejr.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 21 62 74 88 eller skriv til arne@arne-hansen.dk.​​​

​Er dit tag blevet slidt?

Send os en besked allerede i dag og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Tømrermester Arne Hansen A/S

CVR: 27230571

Kontakt

Telefon: 21 62 74 88

E-mail: arne@arne-hansen.dk